Holder du din graviditet skjult?

For nogle kvinder kan en graviditet være fyldt med frygt og nervøsitet, fordi de er bange for konsekvenserne af, at familie, en partner eller myndighederne opdager, at de er gravide. De vælger at holde deres graviditet skjult. Hvis du skjuler en graviditet, skal du vide, at du har mulighed for at få hjælp.

Del dine følelser med nogen, du stoler på

Hvis du skjuler en graviditet, befinder du dig nok i en meget vanskelig situation lige nu. Det er helt normalt at føle sig ensom, magtesløs og bange. Det er vigtigt, at du taler med nogen, du føler dig tryg ved. Ingen gravid kvinde bør stå med sådan en stor hemmelighed alene.

Få hjælp, hvis du skjuler din graviditet

Ingen skal gå alene med en graviditet. Og selvom du ikke vil stå frem, så er det stadig muligt at få hjælp og støtte. Skjultgravid.dk er et tilbud fra Mødrehjælpen, hvor du kan finde hjælp og vejledning.

Du kan alle hverdage kontakte vores landsdækkende rådgivning, Holdepunkt, på enten chat eller telefon. 

Vi tilbyder dig fortrolig og anonym rådgivning og støtte, hvis du skjuler en graviditet og står i en situation, hvor du ikke ved, hvad du skal gøre.

Når du kontakter os, kommer du til at tale med en socialrådgiver, som har stor indsigt i gravides muligheder og rettigheder. Du kan trygt tale med hende om de svære følelser og dilemmaer, som fylder hos dig lige nu. Tilbuddet er gratis.

Relaterede artikler

Abort i Danmark: Sådan er reglerne

Siden 1973 har kvinder i Danmark haft ret til fri abort. Men hvad betyder fri abort? Og hvornår er det lovligt at afbryde graviditeten med en medicinsk eller kirurgisk abort? Er det gratis at få en abort i Danmark? Dét kan du få svar på her.

Du kan få en støttesamtale, hvis du er i tvivl

Er du gravid og i tvivl, om du ønsker barn eller abort, tilbyder Holdepunkt gratis støttesamtaler. Det har Mødrehjælpen, som står bag rådgivningen i Holdepunkt, gjort i mere end 30 år. Og vi har derfor stor erfaring i at hjælpe kvinder som dig.

Del artiklen: